• Новинка
Wofedyo от неръждаема стомана бутилки с вода двоен слой от неръждаема стомана преносим флип капак Изолация чаша творческа американска слама чаша дълга трайна боя дво?

Wofedyo от неръждаема стомана бутилки с вода двоен слой от неръждаема стомана преносим флип капак Изолация чаша творческа американска слама чаша дълга трайна боя двойна чаша за пиене на чаши кафе жълти 15*5*5

Оценки:
BGN 0.67

Налично
Налично

Двоен слой от неръждаема стомана преносим флип капак Изолация чаша творческа американска слама чаша дълготрайна боя двойно пиене чаша корицата : 304 каросери от неръждаема стомана и от неръждаема стомана Слаусмор Чашата ще блокира прехвърлянето на топлина, не е нужно да тествате температурата си с устата си, за да избегнете изгаряния Не се препоръчва да съхранявате газирани напитки в чашата дълго време, за да се удължи експлоатационният живот на изолираната чаша. Моля, почистете и поддържайте суха след всяка употреба. Външна 201 неръждаема каваровка : 20 * 8 * 8cmcapacity : 500mlpackage Включена : 1 бутилка, 1 * Pipet Teexplain : 1. Не се препоръчва да съхранявате газирани напитки в чашата дълго време, за да се удължи експлоатационният живот на изолираната чаша. Ако имате някакъв проблем, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви обслужваме възможно най -скоро.Двоен слой от неръждаема стомана преносим флип капак Изолация чаша творческа американска слама чаша дълготрайна боя двойно пиене чаша корицата : 304 каросери от неръждаема стомана и от неръждаема стомана Слаусмор Чашата ще блокира прехвърлянето на топлина, не е нужно да тествате температурата си с устата си, за да избегнете изгаряния. Моля, почистете и поддържайте суха след всяка употреба. Вътрешна 304 неръждаема стомана2. Не се приближавайте до източника на топлина или я удряйте бурно. Пазете извън обсега на децата, за да избегнете извличане. Страхотен подарък за всички сезони и отличен подарък за семейството и приятелите. Не се приближавайте до източника на топлина или я удряйте бурно. Ние ценим нашите клиенти и винаги се опитваме да ви осигурим най -добрия вид услуга и осигуряване на здравето и безопасността на клиентите. Вътрешна 304 неръждаема стомана. Облицовката се почиства преди първата употреба.

Подробности

Подобни продукти в категория

Информация