• Новинка
Мандалорски мандо на Междузвездни войни Това е тениската с къс ръкав за деца-персонализирано черно

Мандалорски мандо на Междузвездни войни Това е тениската с къс ръкав за деца-персонализирано черно

Оценки:
BGN 9.33

Налично
Налично

Поради уникалния характер От тези елементи персонализираните елементи не могат да бъдат върнати или разменени, освен ако не са повредени или дефектни 3/4 "сплетена с ребра яка. Залепени шевове за шия и рамо за издръжливост. Екранно изкуство. Етикет за разкъсване. Моля, разрешете 2-3 седмици за доставка .Официални стоки на Междузвездни войни
Междузвездни войни Мандалорските тениски за мъже, жени, момчета и момичета; Това е начинът, по който тениските; Мандалорски тениски; Ризи на Междузвездни войни за мъже; Графична тениска на Star Wars
Това е начинът, мандалорски фенове. 50 Съединени щати. Всяка поръчка се отпечатва при покупка и се счита за персонализирана. Кратки вградени ръкави. Тя може да бъде изпратена само на физически адрес, а не до P. Врат на екипажа. Планирате пътуване до Disneyland или Walt Disney World? Пригответе се за Star Wars : Galaxys Edge с Tee Star Wars за вас или съвпадащи ризи за цялото семейство!
Предлага се в тениска за възрастни и деца, първокласна тениска, тройник с дълъг ръкав и качулка. 100% памук преди рунки.
Магия в детайлите. Box, APO или FPO адрес. Din Djarin, ловецът на самотни глави, е смел герой, а шрифтът, който обявява мандалорския код на тази тениска на Star Wars, със сигурност ще ви забележи.

Подробности

Подобни продукти в категория

Информация