• Новинка
BAOCC аксесоари Дванадесет рождени камъни Тревожност Декомпресия Въртящ се пръстен Декомпресион Подарък за рожден ден за нейния минималистичен пръстен Дванадесет ?

BAOCC аксесоари Дванадесет рождени камъни Тревожност Декомпресия Въртящ се пръстен Декомпресион Подарък за рожден ден за нейния минималистичен пръстен Дванадесет рождени камъни пръстен пръстен Беж

Оценки:
BGN 6.00

Налично
Налично

Нашите бижута са до отлични стандарти за качество и нашите парчета ще продължат, тъй като ние проверяваме всяко парче бижута, за да се уверим, че свети правилно и няма да опетнява след износване Перфектен подарък за пръстени, за да символизира вашата любов в специалните дни, като сватба, годеж, годишнина, ден на Свети Валентин, семейства, Деня на благодарността и Коледа и др. , съпруга, приятелки, двойка, момичета тийнейджъри и др : 1pcdue към различните монитори, цветът на картината може да е малко по -различен от действителния цвят. Перфектен подарък за жени, подаръци за мама, подаръци за свекърва, подаръци за съпруга, подаръци за дъщеря, подаръци за роднини и най-добри приятели и др. , Подаръци за Свети Валентин или просто като изненада, за да напомните на този специален, колко ви интересува! Това прави външния ви вид елегантен и очарователен във всеки случай. Моля, вижте действителните аксесоари за продукти. Благоприятните цени и най -високото качество са нашите основни приоритети.Дванадесет рождени камъни анти тревожност Декомпресия въртящ се пръстен Декомпресиращ пръстен Подарък за рожден ден за нейния минималистичен кристален пръстен Дванадесет рождени камъни Рейнстоун Рълове : Това е дванадесетте пръстени за раждане, представляващ 12 -те месеца на раждане, изработен от меден проходим платина, ексцитна изработка, високо полиране на идеал за всякакви подаръци за подарък Повод.

Подробности

Подобни продукти в категория

Информация