• Новинка
Тениска на Disney Princess Tiana Heart Kiss-Къса ръкав за деца-персонализирано черно

Тениска на Disney Princess Tiana Heart Kiss-Къса ръкав за деца-персонализирано черно

Оценки:
BGN 3.33

Налично
Налично

Официална стока на Disney
Тениски на принцесата на Дисни Тиана за момичета, момчета, мъже и жени; Дисни принцесата и тениските на жабата за момичета; Тениски на Disney Princess за приятели
Ще бъдете облечени за южни приключения в тази тениска на принцесата на Дисни Тиана Етикет за разкъсване. Box, APO или FPO адрес. 100% памук преди рунки. Екранно изкуство.
Магия в детайлите. 3/4 "сплетена с ребра яка. Всяка поръчка се отпечатва при покупка и се счита за персонализирана. Врат на екипажа. Тя може да бъде изпратена само на физически адрес, а не до P.
Предлага се в тениска за възрастни и деца, първокласна тениска, тройник с дълъг ръкав и качулка. Моля, разрешете 2-3 седмици за доставка . Планирате пътуване до Disneyland или Walt Disney World? Пригответе се с тройник на Disney, който със сигурност ще се открои. Поради уникалния характер От тези елементи персонализираните елементи не могат да бъдат върнати или разменени, освен ако не са повредени или дефектни. Доста дизайнерска форма на сърце представя произведения на изкуството, вдъхновени от залива на Луизиана с бейнети, лилия подложки и водни лилии. Залепени шевове за шия и рамо за издръжливост. Кратки вградени ръкави. 50 Съединени щати.

Подробности

Подобни продукти в категория

Yuwull регулируеми товарни панталони жени летни дамски еластични панталони с висока талия суитчъри Разхлабени панталони с панталони с джобове на хлабина

BGN 9.31

Той е изработен от висококачествени материали, издръжливи достатъчно за ежедневното ви носене Можеш Из

Информация