• Новинка
Подписване A-DES-BG-1824- in. Дизайнерски сериал знак-Паркиране на клиенти само неоторизирани превозни средства ще бъдат отменени с теглене на табла, за сметка на собстве?

Подписване A-DES-BG-1824- in. Дизайнерски сериал знак-Паркиране на клиенти само неоторизирани превозни средства ще бъдат отменени с теглене на табла, за сметка на собствениците, черно и злато

Оценки:
BGN 2.67

Налично
Налично

Това е 18 "x 24 " алуминиев знак с тежък габарит, предназначен за дълготрайна употреба на открито Знаците помагат да защитите бизнеса ви от правни проблеми и съдебни дела, като същевременно защитавате вашия персонал и клиенти, като осигуряват безопасна среда. Знаци се монтират към U-канални стълбове, квадратни или кръгли поцинковани стълбове, дървени стълбове, всички плоски повърхности и огради за връзки на вериги. Гордо се произвежда в САЩ по надпис. Табели се монтират към U-канални стълбове, квадратни или кръгли поцинковани стълбове, дървени стълбове, всички плоски повърхности и огради за връзки на веригата . Нашите алуминиеви продукти са изработени от корозивен алуминий в търговски клас, специално оценен за използване на открито за години на безплатен живот на поддръжка в най -суровата среда. Нашите знаци ще продължат толкова дълго, колкото вашият бизнес!. Оценен за използване на открито за години на безплатен живот на поддръжка в най -суровата среда. Лесни за инсталиране : Знаците за подписване имат предварително пробити отвори за монтаж за лесна инсталация. Знакът е произведен с ъгли на радиус и има отвори за монтаж на прецисти за лесна инсталация. Характеристики на алуминиевите архитектурни знаци на алуминиевите паули имат закръглени/безгрижни ъгли за безопасно управление и използване, които предоставят професионални и архитектурни обжалвания, помагат да защитите бизнеса ви от правни въпроси и съдебни дела, като същевременно защитават вашите служители и клиенти, като предоставят безопасна околна среда, която е издръжлива : алуминиеви продукти на Signmission Aluminimes Aluminum Products Products Products Products Product са направени от корозивна безплатна алуминиева спецификация на корозив : Черно и златоносно : Паркирането на клиенти Само неоторизирани превозни средства ще бъдат отменени в Експониция на собствениците : 1 "H x 18 " W x 24 "lweight : 3 lbs- sku : vsns727582 гордо произведени САЩ.

Подробности

Подобни продукти в категория

Информация