• Новинка
Епично изкуство „All A Board“ от J. E. Knauf, Acrylic Glass Wall Art, 24 x16

Епично изкуство „All A Board“ от J. E. Knauf, Acrylic Glass Wall Art, 24 x16

Оценки:
BGN 59.45

Налично
Налично

2" L x 16 Произведено в САЩ. Просто го измийте или използвайте влажна мека кърпа за почистване. Акрилното стеново изкуство изглежда невероятно във вашия дом или бизнес.Всички дъски от J. Отпечатано на гърба на акрила, придавайки му дълбочина и лесна поддръжка. Акрил е разрушен и лесен за почистване - придавайки на годините си притеснени безплатно удоволствие . модерно изкуство с живи цветове и изключителната дълбочина е готова да виси с монтирана висяща плоча на гърба. Сега Epic Art ви носи несравнима стойност в съвременния декор за стени и за вашия дом. От малки размери до допълнителни големи размери е лесно да се окачи, няма да се разруши като стъкло, ако някога падне и е лесен за поддържане. Официално лицензиран цифров печат, художник : J. Силно издръжливите и трудни за зареждане качества правят акрил с висока разделителна способност идеалното стеново изкуство за хотели, имоти под наем и ресторанти.0 "H High Gloss Wall Art, отпечатано върху висококачествено прозрачно акрилно стъкло.

Подробности

Подобни продукти в категория

Литографиите на рибата на Гвиана, направени за сър Уилям Жардин и неговите публикации на натуралистичната библиотека. Печат на плакат от Робърт Х. Шомбургк

BGN 12.80

Osteoflossum Arowana Poster Print от Робърт Х Този великолепен отпечатък от плакат за изобразително изкуство е готов з�

Липсваше сцената. Независимо от това, че сте твърде късно. Стоманена гравиране, 1843 г., след картина на швейцарския художник Джон Джеймс Чалон (1778 г.

BGN 2.33

Отидете на старо училище и закачете този стил на стаята за общежитие с плакати или го рамкирайте, за да с

Информация